ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Ένα ωραίο χαμόγελο γοητεύει τον συνομιλητή μας, κερδίζει τις εντυπώσεις, μένει πάντα αξέχαστο! Αυτό ακριβώς είναι και το αντικείμενο της Αισθητικής Οδοντιατρικής.

ΟΔΟΝΤΙΚΗ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Στη στοματική κοιλότητα εμφανίζεται πλήθος νοσολογικών καταστάσεων που απαιτούν χειρουργική θεραπεία και επηρεάζουν τους μαλακούς ή τους σκληρούς ιστούς. Παρακάτω αναλύονται τα πιο συχνά απαντώμενα περιστατικά που αντιμετωπίζουμε στο ιατρείο μας.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Στόχος ενός προληπτικού προγράμματος ενηλίκων είναι η διατήρηση της υγείας των δοντιών προκειμένου να μην εμφανιστούν νέες τερηδόνες ή νόσοι του περιοδοντίου, αλλά και η έγκαιρη διάγνωση των νόσων βλεννογόνου και κυρίως του καρκίνου του στόματος.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Απώτερος σκοπός της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής είναι η αισθητική και λειτουργική διατήρηση του οδοντικού φραγμού. Ο ρόλος της : Είναι το προκαταρκτικό στάδιο μίας προσθετικής αποκατάστασης.

Ενδοδοντική Θεραπεία

H ενδοδοντική θεραπεία, πιο γνωστή ως απονεύρωση, είναι μία εντελώς ανώδυνη οδοντιατρική διαδικασία η οποία καθίσταται αναγκαία για τη θεραπεία των λοιμώξεων ή καταγμάτων των δοντιών όταν αυτά επηρεάζουν τον πολφό (νεύρα) του δοντιού προκαλώντας φλεγμονή και μόλυνση.

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ

Στην κλινική μας δεχόμαστε όλα τα μικρά παιδιά με σκοπό τη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τον οδοντίατρο η οποία θα διατηρηθεί και στο μέλλον. Η αποκατάσταση και διατήρηση της στοματικής υγείας του παιδιού γίνεται με την εφαρμογή συγκεκριμένου θεραπευτικού και προληπτικού προγράμματος.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
+30 28210 79198, +30 6978 337421
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε