Πρόκειται για προσθετικές αποκαταστάσεις οι οποίες καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια ενός τροχισμένου δοντιού.

Έχουν στο εσωτερικό τους ένα λεπτό μεταλλικό κέλυφος κατασκευασμένο με χύτευση ή CAD/CAM τεχνική, πάνω στο οποίο τοποθετείται σε στρώματα η αισθητική πορσελάνη ώστε να αποδοθούν με φυσικότητα το χρώμα και οι διαφάνειες του δοντιού.

Υπάρχουν θήκες και γέφυρες που δε ξεχωρίζουν καθόλου από τα φυσικά δόντια μας ?

Αυτό είναι πλέον εφικτό με τη Ζιρκονία, η οποία χρησιμοποιείται στην αισθητική οδοντιατρική μετά την απαίτηση των ασθενών μας για ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ένα ωραίο χαμόγελο διαθέτει αναμφισβήτητη δύναμη και γοητεία.

Το Bonding δοντιών αποτελεί μία σύγχρονη μέθοδο αποκατάστασης ενός χαμόγελου πετυχαίνοντας  ένα αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό και λαμπερό.

Οι όψεις ρητίνης (bonding) είναι μια τεχνική της αισθητικής οδοντιατρικής για την αποκατάσταση ή τη βελτίωση του χαμόγελου ενός ατόμου. Πρόκειται για όψεις (φλούδες) από ρητίνη με τις οποίες μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα, το σχήμα και σε μερικές περιπτώσεις την κλίση των δοντιών, αν είναι αυτά στραβά.

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ αισθητικού τύπου που τοποθετείται πάνω στα φυσικά σας δόντια. Είναι ότι πιο μοντέρνο για να τονίσετε το φυσικό σας χαμόγελο χωρίς να απαιτείται τρόχισμα για την τοποθέτηση του, ενώ μπορείτε να το αλλάξετε ή να το αφαιρέσετε όποτε θέλετε εάν το βαρεθείτε.